2021-10-28 13:18:19 - Postet i Kampagne Postet i Modeller

Håndmodeller i alle fine toner for NOIE SKINCARE

Smukke billeder for NOIE SKINCARE med håndmodeller fra BASIC CPH

En ny brand identitet skulle på banen med en splinterny kampagne og der skulle dermed både produceres stills og video hos den dygtige hudplejeproducent, Noie Skincare, som havde indgået et samarbejde med design studiet, Hatch and Bloom for at få udfoldet deres kommende overgang til et brand med bæredygtigheden i fokus på bedste vis! Der var udkig efter et fint potpourri af forskellige hudtyper og toner, og bookerne hos BASIC COPENHAGEN HÅND & KROP gik igang med et finde et skønt match i forhold til Noie's præferencer for den kommende idé.  Det endte med 3 fine modeller i en kombination af to kvinder og en mand.

Den mandlige model blev vores kastanjefarvede unge Daniel med sin fine fregnefyldte krop, der fik fornøjelsen af henholdsvis vores erfarne Iris, der både har lavet skuespil, model- og håndmodeljobs for BASIC CPH igennem flere år samt vores nyere Nasima, der på kort tid også har foldet sig ud på job som både almindelig model og håndmodel hos modelbureauet.

 

Mix og match efter dit unikke behov

Galleriet nedenfor viser et smukt udsnit af de forskellige skud, som den dygtige fotograf Nicolaj Gierahn Didriksen fik i kassen i studie på Østerbro. Modellerne mødte op til en manicure som det første på settet og herefter gik det ellers løs med at få kampagnen i kassen med de forskellige produkter i fokus. Vi er vilde med den fine farve kombination af de forskellige hudtyper, baggrunde og simple opsætninger. Er du som kunde også vild med looket, eller bliver inspireret til din egen skydning med håndmodeller, så rummer BASIC COPENHAGEN HAND & BODY et væld af forskellige håndmodeller i alt fra børn til voksne. Du kan browse ned over siden for inspiration eller bruge søgefunktionerne til at finde frem til præcis det segment af modeller, som du har i tankerne at kigge nærmere på.

 

BASIC COPENHAGEN HAND & BODY garanterer modeller efter dit ønske

HAND & BODY kategorien er en underafdeling til hovedsiden BASIC CPH, som dermed har et utal af muligheder for at finde flere bud end dem, der lige dukker op her på HAND & BODY hjemmesiden. Som kunde skal du derfor ikke være i tvivl om, at bookerne vil kunne præsentere den hudtone/det look på en håndmodel, som der er i sigte hos dig. Vi vil derudover altid sørge for, at tjekke op på, at vores modellers hænder er i god stand og vi kan nemt sende modellerne til en ønsket manicure inden en booking. Jo bedre tid du er, jo bedre er vilkårene selvfølgelig også for at lande præcis din ønskede model, men vi tager altid imod forespørgsler - også med kort frist eller i sidste minut - og vi står altid klar til at løbe stærkt for at få det til at lykkes for dig som kunde. Du kan skrive til en af bookerne inde under fanen "kontakt os" og så vil vi straks hjælpe dig videre med din forespørgsel.

Psst.. er du en af dem, der selv har lyst til at prøve muligheden for at blive håndmodel, så smid os en ansøgning via skemaet her på hjemmesiden. Man behøver ikke være almindelig model, for at blive håndmodel. Find eventuelt vores ofte stillede spørgsmål på forsiden, hvor du kan finde mange opklarende ting om optagelsen som håndmodel hos BASIC CPH.